Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    offline Itty Bitty Modder
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    24
    Uploads
    0

    K1 dead white screen

    Hi I'm from Argentina and I have a moto k1 and N95, the k1 is my girlfriend, the thing is trying to free without tp with the method, the cell stopped working, shows me a white screen, I can not get the boot in I get the rsd s flash neptune LET2 , DO NOT LET ME UPLOAD any firm, acknowledges the Ramldr2 but the latter is disconnected if Tongo something, and I did tp and nothing ... please help !!!!!!!!

  2. #2
    Pzyduck's Avatar
    offline Super Moderator X
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    La Rioja - Argentina
    Posts
    5,175
    Thanks
    1,885
    Thanked 4,288 Times in 1,850 Posts
    Blog Entries
    6
    Downloads
    183
    Uploads
    360
    [MENTION=3183337]MotoMudder[/MENTION] [MENTION=6751]Semseddin[/MENTION] [MENTION=3178492]thetuxracer[/MENTION] What can help? please

  3. #3
    MotoMudder's Avatar
    offline Retired Droiderator
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Graham, WA
    Posts
    3,170
    Thanks
    1,257
    Thanked 1,239 Times in 834 Posts
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Your gonna have to TP. its tricky but it keep trying and you'll get it. Once you get S_Blank_Neptune verified in RSDLite.
    Then your gonna want to either flash your backup. Or complete the RSA removal proccess, Which you would start the thread after it tells you to get into blank mode.

    The issue that your having is that your bootloader is corrupted.
    Thanks Sublime1184 for the awesome siggy

  4. 3 Users Say Thank You to MotoMudder For This Useful Post

    Pzyduck (11-23-2010), sublime1184 (11-23-2010), thetuxracer (11-23-2010)

  5. #4
    thetuxracer's Avatar
    offline ModMyMojo
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Nashik/Bhopal
    Posts
    3,803
    Thanks
    1,384
    Thanked 1,535 Times in 927 Posts
    Downloads
    118
    Uploads
    2
    [MENTION=3181131]sublime1184[/MENTION] can help.

  6. 2 Users Say Thank You to thetuxracer For This Useful Post

    MotoMudder (11-24-2010), sublime1184 (11-23-2010)

  7. #5
    sublime1184's Avatar
    offline Retired Moderator
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    3,740
    Thanks
    3,315
    Thanked 2,125 Times in 1,343 Posts
    Downloads
    49
    Uploads
    1
    thanks for the vote of confidence tux, but mud has it right. No need to come and say the same thing twice.

  8. The Following User Says Thank You to sublime1184 For This Useful Post:

    MotoMudder (11-24-2010)

  9. #6
    thetuxracer's Avatar
    offline ModMyMojo
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Nashik/Bhopal
    Posts
    3,803
    Thanks
    1,384
    Thanked 1,535 Times in 927 Posts
    Downloads
    118
    Uploads
    2
    hehe, i ddnt mean to imply that ^_^

  10. 2 Users Say Thank You to thetuxracer For This Useful Post

    MotoMudder (11-24-2010), sublime1184 (11-24-2010)

  11. #7
    offline Itty Bitty Modder
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Romania
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    75
    Uploads
    0
    Sombody can help me ?? I have same problem WHITE screen of my Moto K1 !! i w8 PM!!!

  12. #8
    tomauswustrow's Avatar
    offline So I Hear You Can Mod
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    where the vikings came from
    Posts
    446
    Thanks
    172
    Thanked 123 Times in 92 Posts
    Downloads
    67
    Uploads
    0
    follow the TP guide ...
    /

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •