Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
  1. #31
    offline Itty Bitty Modder
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by zedbra View Post
    for the cl.gif on the fly mod, upload all the 96x80 pics you want to use on the outer screen. then locate the one you want in the "Pictures" menu. press the menu button and select Rename. just name the pic "c". once you restart the phone the new image will be displayed.
    I would do that except "Rename" is not one of my options in the picture menu.

  2. #32
    zedbra's Avatar
    offline Moderator
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Alternate Reality
    Posts
    2,175
    Thanks
    711
    Thanked 908 Times in 626 Posts
    Downloads
    309
    Uploads
    15
    that is unusual... i will look into it

  3. #33
    alaminok's Avatar
    offline Distinguished Modder
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    || MOTO SINNER ||
    Posts
    3,277
    Thanks
    324
    Thanked 756 Times in 577 Posts
    Downloads
    219
    Uploads
    20
    you can able to rename only when you are scrolling through pics, not while viewing pics!!!
    EZRA wE WILL ALWAYS REMEMBER YOU AND RESPECT will always be there.
    MAY EZRA REST IN PEACE
    R.I.P

    C iS FOR CHARLEY

    RAZR V3I- R47A || 0A.30 || RSA REMOVED || ELF(OWN) || 1OO SONGS IN iTUNES||MOTOZINE ZN5- SYM X.1 Final BY DEN + S9-HD|| 06.2A
    No site links in signature if you don't own the site.

  4. The Following User Says Thank You to alaminok For This Useful Post:

    repman1961 (12-11-2009)

  5. #34
    zedbra's Avatar
    offline Moderator
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Alternate Reality
    Posts
    2,175
    Thanks
    711
    Thanked 908 Times in 626 Posts
    Downloads
    309
    Uploads
    15
    yes, rename option works fine on my phone. go into pics, highlight the pic you want to rename, press Mennu button, scroll down to rename.

  6. #35
    offline Maybe Modder
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    35
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    74
    Uploads
    0
    think i found a bug

    when i go to: menu > settings > audio > style: loud....then when i go to loud detail, the options never load it just goes back to the settings menu.

    also, for the "soft" ring setting, none of my ring tones or sounds i put on my phone are showing up on the list.

  7. #36
    Dumba's Avatar
    offline Janitor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Portugal
    Posts
    12,836
    Thanks
    5,161
    Thanked 5,469 Times in 3,399 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Delete the two .db files in a:audio, then reboot, and you will be fine.

    Please do not kiss, or lick, the Monitor.

  8. #37
    offline Itty Bitty Modder
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by alaminok View Post
    you can able to rename only when you are scrolling through pics, not while viewing pics!!!
    That was my prblem, sometimes its the simplest of things....

  9. #38
    offline Itty Bitty Modder
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Hi my name is Bill and this is the 1st time I have considered doing anything to my v3. I didnt know anything like this existed, that being said I'd like to try any of a number of the mods as the phone is still working well and is unmolested.
    Couple of questions, Can I make it any louder? since this has been a drawback of this phone from day one. And, what are some advantages to be gained?

    If this message is in the wrong section please just move it as I dont want to hikack the thread.

    BTW what is mp?
    I went to the introduce yourself thread with this. thanks.
    Last edited by hydafl; 12-13-2009 at 09:29 AM.

  10. #39
    Dedie's Avatar
    offline Of Mice and Modders
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    62
    Thanks
    34
    Thanked 12 Times in 8 Posts
    Downloads
    362
    Uploads
    0
    execuse me, i really wanna try this MP... So, can i flash this on v3 with BL 08.26 FWR374_G_0E.42.10_A ?
    thanks for answer ^^

  11. #40
    Dumba's Avatar
    offline Janitor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Portugal
    Posts
    12,836
    Thanks
    5,161
    Thanked 5,469 Times in 3,399 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Yes you can.

    Please do not kiss, or lick, the Monitor.

  12. The Following User Says Thank You to Dumba For This Useful Post:

    Dedie (08-03-2010)

  13. #41
    Semseddin's Avatar
    offline Shine on you crazy diamond
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Turkiye
    Posts
    6,992
    Thanks
    2,103
    Thanked 2,916 Times in 1,597 Posts
    Downloads
    811
    Uploads
    316
    I couldn't get signal with this mp,too. However it's a great job and i believe it should be worked more.

  14. The Following User Says Thank You to Semseddin For This Useful Post:

    zedbra (09-13-2010)

  15. #42
    zedbra's Avatar
    offline Moderator
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Alternate Reality
    Posts
    2,175
    Thanks
    711
    Thanked 908 Times in 626 Posts
    Downloads
    309
    Uploads
    15
    Quote Originally Posted by Semseddin View Post
    I couldn't get signal with this mp,too. However it's a great job and i believe it should be worked more.
    thinking about this MP, i may have set the AMR rate to full. if thats true, the signal issue most likely lies with that mod... however it could also be your location. this MP was built on a stock Cingy. may not work on Rogers, or other companies out of "the states"

    heck, i dunno. it was a year ago

    now that my computer is running again im gonna continue to play with this one. perhaps some updated graphics and DRM too

  16. #43
    offline Itty Bitty Modder
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    I started with an unlocked and non-branded v3, which worked fine. It was BL 08.26, SW R374 G OE 42.07R A before I started. Updated to this MP and the on/off button doesn't work. Has this happened to anyone before? Or is there a recommended stock MP to go back to?

  17. #44
    zedbra's Avatar
    offline Moderator
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Alternate Reality
    Posts
    2,175
    Thanks
    711
    Thanked 908 Times in 626 Posts
    Downloads
    309
    Uploads
    15
    flashing the 'keypad fix flex.hs' for v3 may fix the problem. use RSDlite3.9 to flash the flex file.

  18. The Following User Says Thank You to zedbra For This Useful Post:

    Dumba (02-15-2011)

  19. #45
    Dumba's Avatar
    offline Janitor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Portugal
    Posts
    12,836
    Thanks
    5,161
    Thanked 5,469 Times in 3,399 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Also take Battery out and then back in, helps often against power button failure too.

    Please do not kiss, or lick, the Monitor.

  20. The Following User Says Thank You to Dumba For This Useful Post:

    zedbra (02-15-2011)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •